Marijke Arendsen Hein

TA elke dag

Yesterday is history
Tomorrow is a mystery
Today is a gift
That’s why we call it
the present

De geïntegreerde Volwassene pg.65

Synopsis

Je krijgt inzicht in wat jouw werkelijkheid is, jouw referentiekader. Op basis daarvan vergroot je je keuzemogelijkheden met de bedoeling jezelf, anderen en de wereld om je heen respectvol te benaderen. Het is het streven van de Transactionele Analyse om een autonoom mens te zijn die met liefde en aandacht leeft in het hier en nu.

Hoe doe je dat? Aan de hand van haar eerder verschenen columns in Strook, Tijdschrift voor Transactionele Analyse, weet Marijke Arendsen Hein de diepgaande TA-theorie over te brengen. Ze gebruikt daarbij praktische voorbeelden en herkenbare situaties en maakt ons duidelijk hoe behulpzaam TA kan zijn in het leven van elke dag. Of het nu gaat om het doorkomen van de feestdagen, het oplossen van een ruzie met een partner, of om het onderhandelen over vakantieplannen, Marijke bewijst dat de kernbegrippen van TA voor iedereen inzichtelijk en dagelijks toepasbaar zijn.

 

 

 

 

 

Meer boeken van
Marijke Arendsen Hein

Specificatie

Auteur Marijke Arendsen Hein
Uitgeverij Uitgeverij SWP Amsterdam
ISBN 9789088500633
Druk 8e
Taal Nederlands
Kaft Paperback
Pagina’s 76
Prijs € 15,00

Verkrijgbaar via uw boekhandel of via uitgeverij
SWP

Over de auteur

Ik ben een BIG geregistreerde psycholoog /psychotherapeut en heb een praktijk voor psychotherapie (SGGZ) voor volwassenen te Amsterdam. Ik geef individuele therapie, groepspychotherapie, waaronder psychodrama en gezinstherapie. Hiervoor hebt u een verwijzing van uw huisarts nodig. Ook geef ik partner relatie therapie. Deze wordt niet vergoed door uw ziektekostenverzekering en moet u zelf betalen.
 
ik behandel geen mensen met verslavings problematiek. U kunt mij bereiken voor een afspraak: Marijkeah@planet.nl

4 + 6 =

info@uitgeverijmei.nl