Petra Hoogerwerf

Luchtig piekeren

in de dauw
liggen glanzende tranen
te wachten
tot de zon ze afwist

* De vlinder pg 37

Synopsis

Specificatie

In de bundel Luchtig Piekeren staan diverse gedichten. Veelal ontstaan al piekerend in de nachten. Petra schrijft over haar ervaringen in het buitenland en op het werk. Ze reflecteert op toevallige ontmoetingen en over haar gezondheid. Zij omschrijft de gedichten als het piekeren in de nacht zelf: dreinend, prikkelend en herhalend. Petra raakt bovenal de lezer met haar gedichten over het afscheid nemen van geliefden en de continue pijn in haar lijf. In de bundel staan ook absurdistische en speelse gedichten over kleine voorvallen. Tot slot schrijft Petra over hoop en transformatie. Kortom, een heerlijk bundeltje. 

Auteur Petra Hoogerwerf
Uitgeverij
Uitgeverij Mei
ISBN 978 90 82939392
Kaft Paperback
Taal Nederlands
Pagina’s 40
Prijs € 15.00

Bestellen via Uitgeverij Mei of via Sparkle Auteurs 

Over de auteur

Bevlogen werkt Petra Hoogerwerf als ondernemer, investeerder, spreker en auteur aan een kleurrijke, rechtvaardige én duurzame samenleving. Ze gelooft daarbij in de kracht van het bedrijfsleven. ‘Alle innovatiekracht van het bedrijfsleven én van overheden en NGO’s zijn nodig om lastige maatschappelijke problemen aan te gaan’.

De achtergrond van Hoogerwerf is divers te noemen: ze was trainer, politicus, toezichthouder, consultant, ambtenaar en directeur van kennisinstituten. Ze reist veel en werkte aan projecten in Indonesië, Kenia en Namibië.Vijf non-fictie boeken publiceerde Petra waaronder ‘Échte winst’. Échte winst werd genomineerd tot Managementboek van het Jaar in 2018 en uitgeroepen tot beste boek over Sociaal Ondernemen.

 

14 + 9 =

info@uitgeverijmei.nl