Spelen
op het werk

—    Nieuw bij Uitgeverij Mei   —

De  auteurs Marijke Arendsen Hein en
Hortense Berkenveld beiden deskundig in Transactionele Analyse (TA) bespreken hoe je met behulp van TA de relaties met je collega’s goed kunt houden en verbeteren. De basistheorie van TA wordt op heldere wijze toegelicht aan de hand van talloze praktijkvoorbeelden. Oefeningen en suggesties helpen je om mee te werken aan een plezierige werksfeer.

Voor wie dagelijks op de werkvloer met anderen te maken heeft, zal de inhoud van toepassing zijn en hulp bieden. Het is geschreven voor de eenling, het team en de organisatie. 

TA Magazine

Bart van Rijsbergen

Dit boek is de moeite waard voor eenieder die psychologische Spelen wil doorgronden en voor wie handvatten wil om de professionele intimiteit aan te gaan. Het is toegankelijk voor wie dit een eerste kennismaking met TA is en biedt de nodige diepgang voor wie het TA-concept nader wil bestuderen. Spelen op het werk geeft je opties om de werkelijke ontmoeting aan te gaan en te ervaren dat, hoe spannend ook, het de moeite waard is!

Alice Timmermans

Algemeen directeur van de TA academie

Wij geven met liefde boeken uit

Uitgeverij Mei

Uitgeverij Mei is opgericht in Mei 2018 met als doel boeken uit te geven op het gebied van geestelijke en lichamelijke gezondheid, persoonlijke groei en ontwikkeling. Boeken over wat goed zorgen voor jezelf en anderen betekent; boeken die er mooi uitzien, prettig ruiken en fijn zijn om aan te raken. Met teksten die helpen om het talent dat leven heet, te vergroten. Wij verwelkomen auteurs met vernieuwende en inspirerende ideeën op een van deze terreinen.

Andere boeken

De basistheorie van TA wordt op heldere wijze toegelicht.

Verbasing over verzuring
De invloed van zuren en basen
op onze gezondheid.

Luchtig piekeren is een
gedichtenbundeltje.

Voor een ieder die wil begrijpen hoe de communicatie tussen zichzelf
en de ander verloopt.

Elke dag leer ik iets over het talent
dat Leven heet.

De speelse creativiteit van psychodrama en de toepasbaarheid van
Transactionele Analyse.

{

Als je goed om je heen kijkt,
zie je dat alles gekleurd is.

K. Schippers, De Ontdekking.
Een vis zwemt uit zijn taalgebied, 1976

Contact

6 + 11 =

info@uitgeverijmei.nl